MIN STORY

Jagh heter Susanne Landberg och jag är en nagelartist och nagelterapeut.

Jag är mor till tre fantastiska barn och farmor till en liten underbar flicka. Jag kommer ursprungligen från Östergötland men har bott i Stockholm en längre tid.

 

Jag har varit verksam i skönhetsbranschen i snart tio år och tänker fortsätta vara det. Jag hamnade i nagelbranschen tack vare min kärlek till det vackra och sinne för detaljer. Här kan jag förverkliga min kreativitet på bästa sätt.

Jag började göra naglar hemma. Först var det bara mina egna naglar jag smyckade, men snart blev en och annan av mina väninnor intresserade och jag började jobba med mina väninnors naglar också. Jag hittade min plats och kände att det är detta jag vill jobba med. Så jag utbildade mig till nagelterapeut. Det gjorde jag i Solna på KN Nails skola. 

Idag arbetar jag med märkerna Light Elegance och en ny spännande serie, som heter Bling Line. För mig är det viktigt, att alla produkter jag använder är cruelty free från början till slut. Jag är en djurvän och således även vegan, så jag ser till att mina produkter är också det. 

Nytt projekt (12).jpg
Nagelteknolog Susanne Landberg

Eftersom mina barn har flugit från nästet, så har jag skaffat mig en lite hårigare bäbis. Hon heter Astrid och hon är en kinesisk nakenhund. Hos stannar hemma hos sin dagmamma medan jag är på jobbet, så att även du med allergier kan utan problem besöka mig.

Min salong ligger i centrala Sundbyberg, endast fyra minuters promenad från tunnelbana och tvärbana. Busslinjerna 77 och 515 stannar precis utanför salongen vid Tuletorget. Salongen ligger på Tulegatan 9.

Hösten 2021 utökade jag min verksamhet med tillverkning av handgjorda högkvalitativa nageloljor. På salongen kan du köpa SUPERIOR som är designad för att ge naglarna supernäring och stärka dess struktur eller RELIEVE som är en räddare i nöden för dig med känsliga och trasiga nagelband. Oljorna heter Suzee Oils it. :-)

Jag delar salongen med en god vän till mig, som driver sitt företag Mika Marin Stockholm i samma lokaler. Mika arbetar med permanent hårborttagning med laser, vaxningar, intimblekningar, make up och massage. Det går utmärkt att boka en helheltsbehandling blandat med våra tjänster.

Vill du veta något mer om mig, boka en tid hos mig vetja, så kommer vi att ha all tid i världen och växla tankar med varandra.

 

Varmt välkommen till mig och Suzee Nails it.
 

                                                  Susanne