LASHLIFT & BROWLIFT

Att ha naturlgt uppåt böjda fransar är något som alla vill ha. En lashligt böjer fransarna permanent uppåt och öppnar ögonen, gör dem att se större ut och ger en vackrare och fräschare utseende, som inte behöver underhållas. Passar man på och färgar fransarna samtidigt så har man en bekymmerslös tillvaro och man är alltid fräsch utan att behöva lägga ner en massa tid.

En browlift är perfeklt för bångstyriga ögonbryn. Men denna permanenta behandling kan du få dina ögonbryn att forma sig precis som du vill. Vi passar på och plockar brynen samtidigt så du har lätt att hålla efter dina nya medgörliga bryn.

Vi jobbar med internationella märkesprodukter. En stärkande och vitaliserande kerantinbehandling ingår alltid hos oss.

Lashlift hos Suzee Nails it
Browlift hos Suzee Nails it

Priser för Lash & Browlif

Lashlift med keratinbehandling

Lashlift med färg och keratin

Browlift med keratin

Browlift med färg och keratin

Lash- & Browlift med keratin

Lash- & Browlift med färg och keratin

Utformning av ögonbryn (plockning)

Färgning av fransar eller ögonbryn

Reverse lashlift (återställning)

695

750

450

495

950

995

200

175

350

image (5).jpg

Som bilderna här på sidan visar, kan både lashlift och browlift göra en dramatisk skillnad på hela ditt utseende och blick.

Lash- & browlift är behandlingar som man inte behöver förnya stup i kvarten heller. Resultatet håller upp till två månader, samma gäller färgningen. Behandlingen gör en minimal skada för fransarna, eftersom varje behandling följs med en keratinbehandling som vårdar håren och boostar dess växt.